Achtergrond foto van Aziatisch uitziende baby die slaapt.

Onze Visie!

045 - 5421529

Blanke baby ligt op zijn buik te slapen

ONZE VISIE!

Zwangerschap en bevallen zijn waarschijnlijk één van de mooiste, spannende en ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Wij benaderen jouw zwangerschap, bevalling en het kraambed met een frisse blik en geloven in de kracht en kunnen van een aanstaande moeder. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat je met de juiste, deskundige begeleiding het vertrouwen krijgt dat je nodig hebt tijdens deze bijzondere periode.

Ook tijdens de bevalling hebben wij een brede blik. We begeleiden je thuis, maar organiseren met net zoveel liefde een bevalling in het ziekenhuis. Ook als je een (primaire) wens tot pijnstilling hebt tijdens de bevalling zullen wij dit voor je regelen. Bij ons staan jouw/jullie wensen en ideeën centraal.

Bij verloskundigenpraktijk Marja en Nicole bieden we op het gebied van verloskunde alles onder één dak aan. Zo maken we zelf de meeste echo’s, is er een lactatiekundige gekoppeld aan onze praktijk, net zoals een bekkenfysiotherapeut en een masseuse. Door deze continue, complete en persoonlijke zorg hopen wij een vertrouwensband met je op te bouwen.

Tijdens je zwangerschap, bevalling en je kraambed maakt je lichaam veel veranderingen door. Ons advies en voorlichting zullen ervoor zorgen dat je lekker in je vel zit. Wij weten als geen ander dat niet voor iedereen een zwangerschap altijd een roze wolk is, hoe welkom de baby ook is. Zo ervaar je vast één van de bekende zwangerschapsklachten zoals misselijkheid, het vasthouden van vocht of rugpijn. Natuurlijk willen we dat je zoveel mogelijk van je zwangerschap geniet, dus bieden we ter ontspanning (tegen een vergoeding) een zwangerschapsmassage aan bij ons in de praktijk door een masseuse.