Achtergrond foto van Marja, Nicole en Stefanie in een mooie tuin met prachtig weer

Over ons!

045 - 5421529

VAKMANSCHAP & ERVARING


Graag stellen we ons persoonlijk aan je voor. Hieronder nemen we al een voorzetje zodat je weet wie we zijn.

Foto van Marja Vroomen overlay
Portret van Marja Vroomen

Marja Vroomen

Verloskundige & Echoscopiste

Ik ben Marja Vroomen en werk met heel veel plezier in onze praktijk voor verloskunde. In 1984 ben ik afgestudeerd en na enkele jaren op de verloskamers van diverse ziekenhuizen gewerkt te hebben ben ik mijn eigen praktijk op de Heerlerbaan in Heerlen begonnen.

Ik sta daardoor veel meer in contact met de zwangere en haar partner.  Zorg van begin tot eind. Je leert elkaar daardoor veel beter kennen en dat geeft tijdens het hele zorgtraject  een veilig gevoel voor de zwangere vrouw. Na verloop van tijd was er de behoefte om leuke collega's erbij te zoeken.  Ook het zelf echo's doen is een verrijking van het vak.   We hebben met drieën een mooie warme praktijk waar we trots op zijn. 

Stefanie Vroomen overlay
Portret Stefanie Vroomen

Stefanie Vroomen

Verloskundige + Echoscopiste

Sinds 2012 maak ik ons fijne team compleet. Al ruim 5 jaar werk ik met veel plezier en passie in deze verloskundigen-praktijk. Na heel veel baby’s kijk ik er nog elke dag naar uit om jullie te mogen ontmoeten en begeleiden tijdens deze spannende en bijzondere periode.

Voordat ik met de opleiding verloskunde begon heb ik eerst verpleegkunde gestudeerd, maar het was me al snel duidelijk.. dit was het niet. Ik switchte naar verloskunde en voelde me hier direct thuis. Met een verloskundige als moeder en een praktijk aan huis in mijn jeugd is het me waarschijnlijk met de paplepel ingegoten. Ik hoop snel persoonlijk kennis met jullie te mogen maken!

Nicole van Gestel overlay
Nicole van Gestel portret foto

Nicole van Gestel

Verloskundige + Echoscopiste + Anticonceptiespecialist

Even voorstellen, ik ben Nicole van Gestel, getrouwd met Bjorn en trotse moeder van een dochter Fay genaamd. Zelf ben ik geboren in de oude vroedvrouwenschool te Heerlen en opgegroeid in de mijnstad Kerkrade. Al jong wist ik wat ik wilde worden: verloskundige! 

In 2005 ben ik afgestudeerd aan de Academie Verloskunde Maastricht en direct in de praktijk van Marja aan het werk gegaan. Enorm trots was ik toen de naam veranderde in Verloskundigenpraktijk Marja en Nicole. Nu samen met onze derde collega Stefanie hebben we een hecht team, waarin ik met veel plezier werk. Het is elke keer weer geweldig om jullie als aanstaande ouders voor het eerst het hartje te laten horen.